Преживелици

Денят на Моето Име


Сутрин е! В страната, където имената имат своите дни за празнуване, моят ден вече изтича, а тук – сега започва. В задни години по това време преживявах незабравими веселби…с вас!

Тук е сутрин! Телефонът ми не звъни от рано както преди…Празникът не е същия, други са и хората…

Знам, че всички вие сте се сетили за мен и сте си спомнили…както преди. Знам, че всичко в живота следва и има своя смисъл – за мен и за вас.

Отдалечеността и раздялата на телата е само в главата. Сърцата, живяли в заедност остават в нея и продължават да преживяват свързаността.

Ние сме там, където искаме и преживяваме онова, което искаме. Дори и да не съзнаваме, всичко в живота е просто избор, наш – мой, твой!… Независимо в каква  ситуация сме, ние можем да й придадем смисъла, който искаме и тя да има за нас значението, от което се нуждаем. И аз така – друга държава, нов вариант на имен ден… 🙂

Мисля за вас, празнувам с вас, говоря с вас…

Честит да е Денят на моето и твое име! Каквото и да е, то е само наш белег и то не сме ние. Ние сме много повече от името и от всичко, което преживяваме. Ние сме Сила и Енергия! И днес си пожелавам – да съзнаем тази сила, да я обикнем и да я устремим към щастието си, към потребностите си човешки…въпреки онова, дето кръжи вън от нас!

Аз, Ива – с обич и щастие, че съм жива и че теб те има 🙂

Реклама

6 коментара към “Денят на Моето Име”

  1. Ивчееееееееееееееее! не знам кое да честитя по-напред! Да си здрава,и ти и всичките ти близки хора и нови и стари приятели!Между Новата и Старата,но вече в Новата дано е по-успешна,по-слънчева,по-щастлива! И аз като Кате(мисля тя беше)до едно време си мислех,че празнуваш на Цветница,но знам,че си Иван!И моят син е Иван и знай,че те обичам както обичам и него.Не е пресилено,защото приятелството,което имаме е като дете,което сами си отгледахме и пазим независимо от разстоянието.Да си жива и здрава! Много късно се включвам,но по-добре късно,отколкото още по-късно.Така улисана бях около него.И доволна,че си дойде макар за много малко и точно този ден се включваше в сметката.Това,което мислим-това преживяваме-още си живея с хубавите преживелици.И вчера си мислех за теб,защото напоседъх нодия със зеленото палто,което си направих по твой съвет-нали ти ми уреди този цвят.Честно,вървях си по улицата и си представях твоите очи до моята яка.Топла прегръдка!

    Харесвам

  2. Иве, винаги съм си мислела, че празнуваш на Цветница!
    Сега ти честитя, макар и със закъснение!
    Желая ти здраве, късмет, да ти се слави името и със гордост да си го носиш, бъди обичаща и обичана и успех по пътя на осъзнатостта, който си поела! Прегръщам те!

    Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s